DENTSU AEGIS NETWORK

Interiéry kanceláří

V úzké spolupráci se studiem Archicraft vznikla realizace kanceláří pro nadnárodní reklamní agenturu Dentsu Aegis Network. Naším hlavním úkolem bylo vyvážit, do té doby zcela rozdílnou, morálku dvou firem, které prošly akvizicí. Prostory kanceláří se nacházejí na dvou patrech budovy Artgen v pražských Holešovicích, kde firma sídlí. Nejtěžším úkolem bylo přesvědčit majitele již hotového objektu, aby povolil radikální statický zásah do obou pater v podobě masivního komunitního schodiště, propojujícího obě patra kanceláří. Vznikl tak energický a pulzující interér, který podporuje přirozený pohyb osob. Interéry jsou laděny do lehce industriálního rázu s akcentem na velkou míru atypických prvků a detailů, jako např. skleněné příčky, či vestavěné jednačkové boxy. Díky poměrně otevřené dispozici a exponovanému stropu jsme hodně energie věnovali správné volbě materiálů a vsadili na množství heraklitových, či korkových obkladů, které slouží nejen jako výrazná estetická struktura, rozbíjející jinak prázdné plochy, ale hlavně jako akustický prvek. Zajímavostí je pak recepční pult, který je obložen 5000ks kolíbkových vypínačů, díky nimž je možné jejich zapínáním a vypínáním měnit podobu a obsahovou stránku pultu.

  • Spolupráce / Archicraft
  • Celková plocha / 3200m2
  • Náklady / 47.000.000 Kč
  • Projekt / Interiéry kanceláří
  • Klient / DENTSU AEGIS NETWORK
  • ROK / 2017